Aquarium World
  Følg menystolpen 
nedenfor til venstre for 
å navigere rundt på 
'Aquarium World'. 

På de fleste sidene 
vil du finne en 
ytterligere detaljert meny 
i dette feltet. 

 
 
 

Velkommen til 'Aquarium World'
'Aquarium World' er et nettsted tilegnet akvariets fascinerende verden. Her finner du korrekt informasjon om livet i vann - og hvordan du skal få ditt akvarium til å fungere.
Noen brukere av AquariumWorld beklager seg over at det er få bilder på sidene. Kanskje det er vanskelig å finne dem? Vi anbefaler at dere surfer rundt på de mange sidene våre - begynn f.eks. med å klikke på noen av disse små tumbnailene som leder direkte til sider med større versjoner av de viste bildene.
'Aquarium World' er det mest omfattende norske nettstedet om akvarier. Vi håper våre artikler kan hjelpe og fascinere deg i din søken etter kunnskap og ideer. Nedenfor følger eksempler på noen av våre mest populære sider. For mest mulig effektiv navigering anbefaler vi likevel menyene i rammen til venstre.

Akvarieplanter
Har du noen gang bekymret deg for plantene i akvariet? Vet du ikke hva du skal velge eller hvordan du skal stelle dem? 'Aquarium World' vet råd.

Følg denne linken til vår startside om planter, eller les om f.eks. plantenes behov for belysning og gjødsel.

Klikk på bildet for å gå direkte til vår startside om akvarieplanter
Piraya og andre spennende fisk
'Aquarium World' får stadig flere sider med artsbeskrivelser av ferskvannsfisk.

De to sist tilføyde omhandler fireøynefisken og gjøkemallen. Ellers kan du f.eks. lese om rødbuks-piraya og paroon, eller noe så vanlig som guppy, scalare og sebrafisk.

Klikk på bildet for å gå direkte til artsbeskrivelsen av rødbukspiraya
Fargerike juveler
'Aquarium World' presenterer mange fargerike akvariedyr med fantastiske fotografier. Se f.eks. vår 10-siders artikkel om de nysgjerrige og rovgriske falkefiskene, som holdes i saltvannsakvarier.

For ferskvannsakvaristen har vi en annen lang artikkel om diskusfisk fra Aquarama '99 i Singapore.

Klikk på bildet for å gå direkte til artikkelen om de fargerike falkefiskene
Fisk på frimerker og andre distraksjoner
Den ivrige akvarist vil ofte ikke nøye seg med bare å holde akvarier og samle på fisk. Ofte drar akvaristikken med seg andre bi-hobbier, som f.eks. å samle på frimerker med fiskemotiv eller på fiskefigurer.

Andre interessante sysler for mange akvarister er å samle på akvariebøker, eller å besøke offentlige akvarier.

Klikk på bildet for å gå direkte til artikkelen om fisk på frimerker
Utrolig, men sant
'Aquarium World' inkluderer også merkverdigheter og underlige historier. En artikkel beskriver f.eks. de underlige froskefiskene som svelger sitt velvoksne bytte på brøkdelen av et sekund.

Har du forøvrig hørt om de rare furukonglefiskene som lyser i mørket!

Klikk på bildet for å gå direkte til artikkelen om froskefiskene
Navigering
Du kan enkelt navigere rundt i 'Aquarium World' ved hjelp av hovedmenyen i venstre marg og undermenyene, som kommer opp i rammen ovenfor, på forskjellige nivåer underveis. Du kan når som helst komme tilbake til denne siden ved å klikke på 'Aquarium World'-linjen øverst i menyen, eller til førstesiden (hvor du kan velge mellom norsk eller engelsk/English versjon) ved å klikke på logoen i øverste venstre hjørne.

I mange av artiklene på 'Aquarium World' vil du finne et stort antall hyperlinker i teksten, som bringer deg videre til andre sider som behandler beslektede temaer.

Vår interne SØKEMOTOR har også blitt meget godt mottatt av våre lesere. Har du prøvet den ennå? Via vinduet til venstre eller fra siden du kommer til ved å følge denne linken, kan du søke gjennom alle våre norske sider.

© 2002, Aquarium World