Aquarium WorldDiverse artikler

Bi-hobbier
Frimerkesamling
Fiskefigurer

Bokomtaler

Historie

Reisehjørnet
Offentlige akvarier

Anbefalte linker

Wallpaper

Forfattere

Søkemotor

 
 
 
Wallpaper for PC'ens skrivebord
Den akvarieinteresserte databrukeren vil gjerne tilpasse PC-miljøet i retning av sin fiske-interesse. 'Aquarium World' gjør dette lettere ved å tilby deg fire forskjellige fotos av akvariefisker som du kan laste ned og legge inn som "wallpaper" (bakgrunnsbilde på skrivebordet i Windows). Bildene står fritt til din personlige bruk, under forutsetning av at de ikke endres eller beskjæres. Bildene må imidlertid ikke benyttes kommersiellt eller legges ut på Internett!
Klikk på det bildet du ønsker, for å gå videre til siden hvor store kopier i ulike formater kan lastes ned.
Klikk på det bildet du ønsker, av de fire alternativene ovenfor.
Ditt valg tar deg til en side hvor du gis valget mellom å laste bildet ned i format 640x480 pixler, 800x600 pixler, eller 1024x768 pixler. Når bildet har åpnet seg i din nettleser, høyreklikker du på det med musen og velger enten direkte å legge bildet som bakgrunn ('set as wallpaper') eller du kan først lagre det til disk og oppdatere egenskaper/properties for skrivebordet etterpå.

Hver side inneholder også en kort beskrivelse av fisken på bildet, slik at du lettere kan tilfredstille nysgjerrige venner og kollegers vitebegjærlighet.

© 2000, Aquarium World