Aquarium WorldDiverse artikler

Bi-hobbier
Frimerkesamling
Fiskefigurer

Bokomtaler

Historie

Reisehjørnet
Offentlige akvarier

Anbefalte linker

Wallpaper

Forfattere

Søkemotor

 
 
Det finnes så mange slags bi-hobbyer for en akvarist. Hva med å samle på slips med fiskemotiv? Dette er et 'Charleston'-silkeslips fra TieRack.Bi-hobbier
En ivrig akvarist vil ofte ikke nøye seg med bare å holde akvarier, og samle på fisk. Svært ofte drar akvariehobbyen med seg andre bi-hobbier, eller parallell-hobbier. En opplagt bi-hobby kan være å reise verden rundt for å studere fiskenes naturlige habitater eller offentlige akvarier. Men ettersom de fleste mennesker i dag reiser mye, uten nødvendigvis å definere det som hobby, plasserer vi disse temaene under headingen 'Reisehjørnet'.

Ser vi mer spesifikt på hva som kan defineres som en separat hobby, er ulike samlehobbyer svært aktuelt. Frimerkesamling er, ved siden av akvaristikk, en av verdens mest utbredte hobbier. Det kan derfor være svært aktuelt for en akvarist å samle på frimerker med fisk som motiv. Andre kan samle på forskjellige figurer ("nips") med fiskemotiv, eller kanskje på slips eller T-skjorter med fiskemotiv? Fotografering i akvarier er også spennende som en bi-hobby for akvarister. Likeledes er dykking noe som tiltrekker flere og flere akvaristers interesse, ikke minst saltvannsakvarister som da får en fremragende mulighet til å bese korallrevets innbyggere på nært hold.

Bi-hobbier kan bidra sterkt til å gjøre akvariehobbyen enda mer interessant. 'Aquarium World' vil derfor forsøke å gi litt inspirasjon til slike sysler, med stadig nye temaer på disse sidene. Følg med for oppdateringer.

 

Forslag til bi-hobbier:
   
Fisk på frimerker
Filateli for den akvarieinteresserte
Fiskefigurer
Nips-samling for den akvarieinteresserte

 

© 1999, Aquarium World