Aquarium WorldDiverse artikler

Bi-hobbier
Frimerkesamling
Fiskefigurer

Bokomtaler

Historie

Reisehjørnet
Offentlige akvarier

Anbefalte linker

Wallpaper

Forfattere

Søkemotor

 
 
Reisehjørnet
Mange mennesker liker å reise - og akvarister skiller seg neppe fra gjennomsnittet i så måte. Akvarister har faktisk ofte en ekstra god grunn til å reise. På reiser har vi store muligheter til opplevelser knyttet til vår fantastiske hobby: Vi kan f.eks. besøke akvarieforretninger med et annet utvalg enn hva vi finner hjemme; treffe andre hobbyakvarister, gå på akvarieklubbmøter, konferanser og symposier; besøke offentlige akvarier; utforske akvariefiskenes naturlige utbredelsesområder; m.m. Alt dette kan være særdeles lærerikt og bidra til å øke vårt eget utbytte av akvariehobbyen.
For den ivrige akvarist på ferie, er strandliv alene sjelden nok
Men hvordan finner vi fram?
Det er lett nok å konstatere at verden er full av interessante attraksjoner for akvarister. Et helt annet problem er å finne frem til dem! Gradvis håper vi å bygge ut 'Aquarium World's reisehjørne til å omfatte mer og mer av de interessante akvaristiske severdighetene som finnes. Foreløpig starter vi definitivt i det små, men følg med ... her kommer snart mer!

Første trinn
Det aller første trinn i utbyggingen av vår akvaristiske reiseguide, er etableringen av en liste over offentlige akvarier i hele verden. Vi håper at mange av våre lesere vil kunne ha nytte av denne, selv om den ennå er langt fra komplett.

 

© 1999, Aquarium World